Wanneer wordt mijn hostingaccount aangemaakt?

Als uw bestelling is betaald met creditcard (bijv. VISA of MasterCard), IDEAL of Automatische Incasso, worden het domein en de webruimte binnen enkele uren ingesteld. De inloggevens worden binnen dan ook binnen enkele uren aan u gemaild.
Indien u een domeinnaam verhuist, hebben wij een token nummer nodig.
Dit token nummer dient u op te vragen bij uw huidig registrar (de partij waar de domeinnaam is ondergebracht).